Sveiki atvykę!

Užsiregistravę pas mus, galėsite diskutuoti, dalytis ir rašyti privačias žinutes kitiems mūsų bendruomenės nariams.

Registruokis dabar!

Anavar 10

Naujas

Žalias
Atvyko
2024/11/30
Sveiki , pradėjau vartoti Anavar kursą - 5tabl. Gal kas vartojate , ar jaučiate kokį šalutinį poveikį ? Ir kaip rezultatai, ar matosi po pirmo kurso?

Sveiki , pradėjau vartoti Anavar kursą - 5tabl. Gal kas vartojate , ar jaučiate kokį šalutinį poveikį ? Ir kaip rezultatai, ar matosi po pirmo kurso?
Šalitinio poveikio neturėtų būti . Jei vartojama tinkamai .

Aš visada tabl ištirbdau (kad būtų pasisavinimas geresnis) pastebėta kad kitos (anavar tabl staigiai netirpsta )

Sveiki, ne į temą, bet ar kažkas užsakynėjot steroidus per buffroids? Kažkaip įtartina apmokėjau ir niekas nevyksta nei el paštu ar telegram atsakymo gaunu nieko tai kaip suprantu ragas apipiso:)

Planuoju ir aš užsisakyti iš jų puslapio. Parašiau laišką laukdamas daugiau informacijos. Bet kolkas jokio laiško negavau.
Aišku, iškart nereikia galvoti kad apgavo. Prieš kiek laiko užsisakei?

Vakar vakare padariau užsakymą 21h, šiandien ryte nusiunčiau į el paštą screenshots ir laukiu patvirtinimo su iš siuntimu, bet kol kas niekas nieko jokių žinių tai biški keistai kažkaip. Bandžiau susisiekt ir per telegram rašo prie profilio jų ( last seen long time ago) reiškia jie nėra net aktyvūs..

Aš irgi vakar vakare norėjau pasikonsultuoti su jais, bet jie nebuvo prisijunge. Manau reikėtų šiek tiek palaukti gal toks sutapimas tiek aš atsakymą gausime iš jų. puslapis lyg ir yra aktyvus ir turėtų viskas būti sklandžiai

Jeigu gausiu atsakymą iš jų galėsiu pranešti, kad aktyvūs. Pranešk po to, kaip tu.

Na gal ir tavo tiesa palaukim ir tikėkimės viskas susitvarkys čia ir ivyks sklandžiai, jo tvarkoj jei gausiu kokį atsakymą informuosiu tave irgi.

Smagu girdėti, viskas super bus. Bet man atsakė, kad nereikia steroidų, nes aš dar nepasiekęs savo "peek" ir tai bus tik laikinas dalykas, o nustojęs vartoti tik subliukšiu ir tarsi viskas veltui.
Labai maloniai atsakė, tiksliai.
Pagarba Bufforoids⭐

Sveiki, ne į temą, bet ar kažkas užsakynėjot steroidus per buffroids? Kažkaip įtartina apmokėjau ir niekas nevyksta nei el paštu ar telegram atsakymo gaunu nieko tai kaip suprantu ragas apipiso:)
Nepergyvenk gausi siunta jei viską tinkamai atlikai.

Aš tik per antra kart tesugebejau susimoket 😅
Aš taip pat nesitikėjau kad patikima svetainė bus.

Smagu girdėti, viskas super bus. Bet man atsakė, kad nereikia steroidų, nes aš dar nepasiekęs savo "peek" ir tai bus tik laikinas dalykas, o nustojęs vartoti tik subliukšiu ir tarsi viskas veltui.
Labai maloniai atsakė, tiksliai.
Pagarba Bufforoids⭐
Kiek tau metu?

Back