Sveiki atvykę!

Užsiregistravę pas mus, galėsite diskutuoti, dalytis ir rašyti privačias žinutes kitiems mūsų bendruomenės nariams.

Registruokis dabar!

Cia yra gyvu??? Ar ta buffroids parduotuve veikia??

tai ciuju durina tik cia mus, nes tipo gavo maza siunta ir hilmos produkcijos bet kazkaip dar ne vienas nieko negavo..
Tai taip ir bus, kad biški apramint visus ir sukelti visiems lūkesčius, kiek skaičiau šią savaite turėtu būt ir didesnis papildymas astera ir deus ir tieks tiems kurie ilgiausiai laukia, o kiek čia tų laukiančių net neaišku. Gal iki velykų ateis siuntos bent vienam 🤣

Gerai lauksiu žinių, iki 18d. Nieko pas juos neklibinsiu iki to laiko kol dauguma žmonių nebus gave viską iki tos dienos.

Man kažkaip abėjotinai skamba, kad spės iki 18d. pristatyt siuntas, nes nesugeba net turimų produktų išsiųst per dvi savaites, tai ką šnekėt apie tokia gausa veluojančių užsakymų. Vėl koki atmazą sugalvos, kad lūkesčius pakelt🫣🤣

Aš tai noriu savo pinigus susigrazint ir pamirst. Nes per 3men. jokios komunikacijos nera🤯
Nei daiktu, nei pinigu… jei iki tos 18d. nesulauksiu jokiu ziniu, rasau i epolicija ir lai tada aiskinasi jau patys

Man kažkaip abėjotinai skamba, kad spės iki 18d. pristatyt siuntas, nes nesugeba net turimų produktų išsiųst per dvi savaites, tai ką šnekėt apie tokia gausa veluojančių užsakymų. Vėl koki atmazą sugalvos, kad lūkesčius pakelt🫣🤣
aš irgi galvoju, kad parašys “dėl užsakymų kiekių nespėjam pakuoti” arba nurašys ant to, kad gavo mažiau prekių negu tikėjosi 😂

Aš tai noriu savo pinigus susigrazint ir pamirst. Nes per 3men. jokios komunikacijos nera🤯
Nei daiktu, nei pinigu… jei iki tos 18d. nesulauksiu jokiu ziniu, rasau i epolicija ir lai tada aiskinasi jau patys
Aš dabar galvoju parašyti jiems tokį laiškelį, nes jau užkniso! Kai susimokėti tai iškart liepia, o kai reikia išsiųsti tai atmazu atmazai!

Kai pirkot tikrai galit garantuot kad nebuvo šito įspėjimo ? Prie kitų prekių keista kad gali dėt į krepšelį ir jas pirkt, bet jei neturi sandelyje gauni šį pranešimą :D Nu nerašytų kad iki 18d. išsūs siuntas jei bandytu krisint visus..:D

Attachments

• Screenshot 2026-03-04 161618.png
    Screenshot 2026-03-04 161618.png
    19.2 KB · Peržiūros: 9
Tokie cirkai vyksta😆
Manau cia bus raganosis geras🤷🏻‍♀️

Attachments

• 4809FC19-9A5E-4201-B601-A1D88661C6C6.jpeg
    4809FC19-9A5E-4201-B601-A1D88661C6C6.jpeg
    308.2 KB · Peržiūros: 16
Pagal viską netūrėdami sandelyje turi rašyt "IŠPARDUOTA" jei žmonės vistiek reiškia pretenzijas tai išvis tūrėtų neleist dėt į krepšelį ir pirkt tų prekių. Šį ateinantį mėnesį viskas bus aišku, bet kokiu atvėju praras ne mažą kiekį žmonių kurie pirko ir turėjo laukt prekių daug laiko :D

Pagal viską netūrėdami sandelyje turi rašyt "IŠPARDUOTA" jei žmonės vistiek reiškia pretenzijas tai išvis tūrėtų neleist dėt į krepšelį ir pirkt tų prekių. Šį ateinantį mėnesį viskas bus aišku, bet kokiu atvėju praras ne mažą kiekį žmonių kurie pirko ir turėjo laukt prekių daug laiko :D
Manau jiems jau dzin. Cia tik mes save gydom, jie su prekem ir musu pinigais dejo i kojas. Jei as uzpildau forma pinigu grazinimui, neleidzia net ivest uzsakymo numerio😆 tai ir asilui aisku, kad nebus nei daiktu, nei pinigu

kokia dar epolicija, ka tu blt sneki, cia ne drabuziu eparduotuve kloune tu🤣🤣🤣

storu super mamyciu klubo susirinkimas, plbm kazkoki suda svoriui nusimest nusipirko ir verkia, kad neateina ilgai, maziau esk karve krw🤣

storu super mamyciu klubo susirinkimas, plbm kazkoki suda svoriui nusimest nusipirko ir verkia, kad neateina ilgai, maziau esk karve krw🤣
Tau viskas su galva gerai? Panasu, kad ne. Kreipkis pas gydytojus girdejau akcijos galvos švietimam

Pirkau vasario pradžioj, įkrito nepilnas užsakymas vasario 17. Vakar parašė laišką su nauju sekimo kodu.

nematau problemų 🤷

spėju verkia čia tie, kuriem SARMai neįkrenta 🤡

Tau tik slapiuose sapnuose ta edancia karve pamatyti😉
Atsigauk spuoguotas klaune, jei tau metosi simtines gali visada man pervest!!!
Tai yra mano pinigai, jei kazkokie suka kazka, tai lai suka su tavo pinigais, bet ne mano!!!

Back