Sveiki atvykę!

Užsiregistravę pas mus, galėsite diskutuoti, dalytis ir rašyti privačias žinutes kitiems mūsų bendruomenės nariams.

Registruokis dabar!

Cia yra gyvu??? Ar ta buffroids parduotuve veikia??

Užsisakiau prekių pries 4 savaites tai atėjo pries savaite mazdaug(test cyp ir turinabol) o ką užsisakiau pries gal blet 2 menesius neateina ir uzregistruota tik raso (test e, eq, ana)

TAI JOOOOOO SPEEEESIM VISIEM ATSIUST IKI 18d. WWOOOOOOO!!!!!NX

Užsisakiau prekių pries 4 savaites tai atėjo pries savaite mazdaug(test cyp ir turinabol) o ką užsisakiau pries gal blet 2 menesius neateina ir uzregistruota tik raso (test e, eq, ana)

gal tau hilmos test cyp atejo? nes as hilma gavau ne astera, niekada nenaudojau hilmos asmeniskai

Nebesistenk nx verge. Visi cia uzsisake niekam neateina jau menesiais o tau pist ir atejo

Nebesistenk nx verge. Visi cia uzsisake niekam neateina jau menesiais o tau pist ir atejo
Debiliukas tu ziurek ka parasiau, man paciam neateina mano siunta, supiso cikla po 16sav, dabar ant testo laikaus tik, jau apie pora menesiu. Isvis man graudu cia skaityt kai kuriuos komentarus atrodo, kad blet is medzio iskrite ir dar chemija leidzias tai dar geriau ;DDDDDDDDDDD.

Back